top of page
Пошук

Етапи встановлення брекетів

Наявність брекет-системи - індикатор турботи людини про своє здоров'я та красу.


Брекети виправлять скупчене положення зубів і неправильне співвідношення щелеп.


Проблема не завжди тільки в положенні зубів, але і в положенні щелеп, що заважає жувати, говорити і навіть дихати. Брекети не лише вирівнюють положення зубів, але і попереджують море захворювань.




Підготовчий етап: Перш ніж встановити брекет-систему проводять ретельне обстеження зубів і професійну гігієну.





Процедура встановлення

1. Можете розслабитись. Вам встановлять ортодонтичний ретрактор і не доведеться спеціально довго широко відкивати рота.

2. Зуби очищають, знежирюють та просушують.

3. Один із найважливіших етапів процедури - встановлення брекетів. На поверхню зуба наносять спеціальний композит, а потім визначають правильне положення брекету і встановлюють його. Саме від цього етапу залежить результат.

4. Встановлений брекет надійно прикріплюють до зуба за допомогою полімеризаційної лампи.

5. Брекети з'єднуються дугою, вигнутою таким чином, щоб процес пересування зубів здійснювався суворо за планом.

Час пройде швидше ніж ти думаєш !



Термін лікування залежить від степені важкості випадку, але лікар знає деякі секрети як його пришвидшити. Як приклад - хороша гігієна під час лікування.

Ви теж чули цей міф?

Один із найпоширеніших міфів, пов’язаних із брекет-системами, — про те, що вони псують зубну емаль. Ознайомлення із процедурою встановлення дозволяє його розвінчати. Емаль зубів, що знаходиться під брекетами, спеціально обробляється та герметично запечатується за допомогою лампи. Карієс може з’являтися навколо брекету при поганій гігієні.



«Щось зміниться в гігієні»?

Це не означає, що чистити зуби стане складніше. Просто поміняється техніка. Знадобиться спеціальна щітка, зубна нитка і йоршики. Зуби потрібно чистити після кожного прийому їжі. Можливо це буде незвично, але тільки спочатку. Обов‘язково спрацює правило 21 дня формування звички. Якщо повторювати одні й ті самі дії протягом 21 дня - вони відкладаються в підсвідомості та ми починаємо робити це автоматично.

Ортодонти нашої клініки обов’язково надають пацієнтам всі рекомендації щодо догляду за зубами та брекет-системою, а також щодо прийому їжі.



コメント


bottom of page