top of page
Пошук

Основні плюси імплантації

Серед населення України значна поширеність часткової втрати зубів зберігається не тільки у осіб похилого віку, а і в молодих людей. Не зважаючи на це більшість людей відкладають свій візит до стоматолога.

Хоча насправді з плином часу це призводить до проблем, яких можна було б уникнути. Часткові дефекти навіть невеликої протяжності призводять до порушення неперервності зубних рядів та виключає частину зубів з функціонального навантаження.



Своєчасно не заміщені зубними протезами дефекти зубних рядів ускладнюються зубощелепними деформаціями. До того ж одна проблема може потягнути за собою іншу - після втрати зуба активізуються процеси які шкідливо впливають на стан щелепної кістки та спричиняють заміну співвідношення зубів. Щелепна кістка починає атрафуватися, а навантаження при жуванні відбувається нерівномірно і в складних випадках зміщені зуби не виконуватимуть свою нормальну функцію і для виправлення цього потрібно буде застосовувати серйозне лікування.

Динаміка показників ортодонтичних досліджень показує, чім раніше відбулася втрата зуба тим вищим є ступінь розвитку зубощелепних деформацій. Це все може свідчити лише про необхідність своєчасного відновлення цілісності зубних рядів.



Плюси імплантаціі:

· На відміну від тимчасових протезів, імплантований зуб виключає можливість випадання зуба

· Імплантація дає змогу зберегти сусідні зуби здоровими, оскільки за інших методів протезування застосовується обточування зубів.

· Тимчасовий імплант можна встановити відразу після видалення зуба. Це дає змогу вирішити відразу кілька проблем, серед яких зміщення зубів, ослаблення кісткових тканин, порушення жувальних функцій тощо.

· Імплантація дає змогу зберегти щелепну кістку, тим самим запобігаючи розвитку пародонтиту.

· Коронка імпланта настільки схожа з натуральним зубом, що знайти різницю складно

· Коронки на імплантатах мають тривалий термін служби.

· Функціональність коронки на імпланті ідентична до здорового натурального зуба.

Раннє лікування завжди краще! Тому приходь на консультацію з імлантації та збережи свою посмішку.


Comments


bottom of page