top of page
Пошук

БІОРЕВІТАЛІЗАЦІЯ - ефективна ін’єкційна методика омолодження і зволоження шкіри


Ефективна ін’єкційна косметологічна методика омолодження і зволоження шкіри, спрямована на активацію природніх механізмів регенерації. Завдяки біоревіталізації Ви отримаєте :

- швидке відновлення клітин

- уповільнення ознак старіння

- вирішення різних проблем шкіри


Показання до біоревіталізації обличчя, шиї та декольте:

• Профілактика старіння шкіри.

• Суха і зневоднена шкіра.

• Зниження пружності і еластичності шкіри.

• Поверхневі зморшки і мімічні складки.

• Сірувата, «втомлена» шкіра.

• Відновлення шкіри після агресивних процедур або після тривалого активного впливу сонця.

• До або в поєднанні з іншими естетичними процедурами для досягнення найкращих результатів.

• Порушення цілісності шкірного рельєфу (постакне, розтяжки, рубці і їх профілактика).


Препарати використовуються на будь-яких проблемних ділянках. Найчастіше це шкіра обличчя, шиї, зони декольте, рук. Оскільки гіалуронова кислота визнана безпечним препаратом для ін'єкцій, її використання широко поширене в косметології і популярно серед пацієнтів.


Що таке «кільця Венери» та причини їх появи

«Кільця Венери» – таку назву отримали поперечні повторювані зморшки на шиї, що візуально нагадують кола. Кільця Венери: причини появи з погляду фізіології

Вікові зміни.

У такому разі зморшка виникає через зниження вироблення колагену. Цей процес розпочинається з 25 років. Його наслідки вже можуть бути яскраво виражені у 30 років. Найбільш схильні до швидкого вікового прояву кілець Венери на шиї власниці дрібнозморшкуватого типу старіння. При цьому типі старіння жировий прошарок тонший від природи.


Генетична схильність.

Якщо у когось із ваших родичів шия старіла рано – цілком імовірно така ж доля чекатиме і на вас. У таких випадках кільця Венери у підлітка вже можуть виявлятися у 13-15 років.

Спосіб життя.

Неправильне харчування, шкідливі звички (такі, як вживання алкоголю, куріння) значно погіршують обмінні процеси в шкірі.

Techneck («Технічна шия»).

Це звички сучасної людини, пов’язані із використанням гаджетів. Коли ми дивимося в мобільний телефон – голова постійно нахилятиметься, платизма (м’яз шиї) послаблюється, шкіра на шиї згинається, формуючи складки.


Ми пропонуємо процедури, які допоможуть позбутися зморшок на шиї, обличчі та декольте:

Плазмоліфтинг

Це ін'єкційний спосіб усунення зморшок. Під час процедури пацієнту вводять плазму, попередньо виділену з його крові. В результаті ріст клітин стає активнішим. При цьому шкірний покрив відновлює свій тургор та тонус. Після цієї методики не потрібна реабілітація. Процедура виключає ризик інфікування та не викликає алергічних реакцій.

Біоревіталізація

Метод також ін'єкційний. Відмінний спосіб, як позбутися зморшок на шиї, і зробити їх менш помітними. Стан шкіри покращують за допомогою препарату на основі гіалуронової кислоти. Завдяки процедурі шкіра виглядає більш щільною та підтягнутою. Однак ця методика потребує триденної реабілітації та має відносно недовготривалий ефект.


Бланшинг – це інший метод ін’єкційної процедури. Він спрямований на ефективний камуфляж існуючих зморшок і заломів на шиї. Лікар вводить філер на основі гіалуронової кислоти за допомогою голки мікроін’єкціями прямо в заломи (навіть у найдрібніші), таким чином заповнюючи западини та розгладжуючи їх. По суті це контурна пластика шиї. Процедура дозволяє виглядати шиї значно молодшою. Проводиться раз на рік. Філери для бланшингу підбираються індивідуально.


Проведення процедури

1. Консультація з лікарем на якій Ви обговорюєте власні побажання та очікування від процедури.

2. Проведення процедури введення

найтоншою голкою

гіалуронової кислоти. Обсяг введеного препарату визначає

лікар, враховуючи озвучені

Вами побажання щодо стану шкіри. Біоревіталізація триває 30-60 хв, проводить її лікар- косметолог з вищою медичною освітою.

Після процедури

В місцях інʼєкцій можна побачити трохи помітні дрібні папули, вони зникають

через добу (максимум - через три доби). 7 днів слід утриматися від

прямих сонячних променів і солярію, відвідування сауни

басейну.


bottom of page